Investigaţii ale proprietăţilor

S.C. LOGIC PROROM SECURITY S.R.L. mentine o permanenta legatura atat cu Sectiile de Politie din fiecare sector al Municipiului Bucuresti,Inspectoratele Judetene de Politie,Unitatile de Jandarmerie pe intreg tertoriul Romaniei,cat si cu alte societati de paza si protectie,astfel incat orice masuri de paza si interventie sa fie efectuate in conformitate cu prevederile legale.

Logic Prorom Security va ajuta sa preveniti intrarile prin efractie,abuzurile,vandalismul,incendiile sau patrunderea nepermisa pe o proprietate privata prin montare sistemelor de securitate in interiorul sau exteriorul locuintei dumneavoastra,companiei dumneavoastra sau proprietatii dumneavoastra.Pentru a preveni orice tip de problema de securitate care s-ar putea ivi Prorom Security foloseste tehnologie de ultima ora,conform standardelor UE si asistenta tehnica 24h din 24h .

Sistemele de securitate oferite de Prorom Security care va ajuta sa preveniti orice tip de abuz sau intamplare nefericita sunt:

Sisteme antiefractie
Sisteme antiincendiu
Sisteme control acces
Sisteme interfonie si videointerfonie
Supraveghere video
Sisteme de acces control si pontaj
Barier si automatizati porti
Alarme auto
Cablare structurata

Monitorizarea personalului de pază

Logic Prorom Security monitorizeaza constant activitatea personalului de paza in vederea unei colaborari exceptionale intre beneficiar si prestator .
Personalul Prorom Security sunt instruiti sa lucreze cu publicul,dovedind tact,fermitate si vigilenta deosebita.

Acestia au la dispozitie :

dispozitive de paza si protectie constituite din agenti de paza avizati de organele de politie, cu o pregatire foarte buna, buni cunoscatori ai legislatiei in domeniu, cu conditie         fizica, cunostinte si deprinderi foatre bune in domeniul procedeelor si mijloacelor de auto  – aparare, in telecomunicatii,in acordarea primului ajutor, in folosirea armelor de         foc in conditiile legii, in coportament si protocol;
mijloace radio necesare personalului de paza(statie radio in retea radio cu frecventa proprie si/sau telefoane GSM)pentru lagatura cu dispeceratul firmei cat si pentru actul de         conducere al misiunii
mijloce de auto – aparare:
spray-uri iritant lacrimogene – paralizante ce au ca proprietati de dezvoltare la pulverizare in contact direct asupra caldurii emanate de corpul uman indiferent de conditiile meteorologice atmosferice la momentul respectiv;
bastoane si tomfe armate cu fibra de sticla si/sau carbon;
lanterne rezistente la apa ce lumineaza cu halogen si la punct fix;
detector de metale;
veste anti-cutit
uniforme ce detin insemnele distinctive ale Logic Prorom Guard Security pe variantele aprobate de oragnele de politie si/sau alte combinatii dorite de beneficiar;
conducerea si controlul permanent al modului cum agentii de paza isi executa  atributiunile serviciului de paza

Dezvoltarea departamentului in-house de securitate

Sisteme antiefractie

Instalarea unui sitem de alarma este cea mai buna alegere in cazul in care se doreste protectia si siguranta anumitor bunuri,a locuintei si familie sau,de ce nu ,a unei intregi companii.Tinand cont de nivelul de risc la efractie ,sistemele de alarma pot fi clasificate prin grade de securitate.Prin urmare configuratia optima a sistemului de alarma contra efractiilor este data de acest grad de securitate si de clasa de mediu .

Sisteme antiincendiu

Orice incendiu poate avea consecinte deosebit de grave.O modalitate la indemana pentru limitarea pagubelor materiale si umane este instalarea unui sistem de detectie si avertizare a inceputului de incendiu.
Coroborat cu un sistem de prevenire conform reglementarilor in vigoare si un sistem de stingere adecvat,riscul producerii unui incendiu poate fi minimizat suficient astfel incat sa va confere un sentiment de liniste si siguranta.
Pentru locuinte particulare este suficienta conectarea detectorilor de fum la centrala de alarma folosita in mod special impotriva efractiei.Pentru cladiri de birouri,spatii comerciale mari ,depozite,banci,cladiri aglomerate etc. este utila folosirea de sisteme dedicate pentru detectia si semnalizarea inceputului de incendiu .

Sisteme interfonie si videointerfonie

Este un prim pas in securizarea spatiilor.Accesul persoanelor este permis numai dupa identificarea acestora dupa voce (interfon) sau dupa voce si imagine ( videointerfon) .
In principal ( video) interfonul joaca trei roluri : securitate,comunicatie si home confort.
Poate fi integrat cu sistemul de alarma,sistemul de control acces,sistemul de comunicatii telefonice sau apartinand conceptul de automatizari de casa

Supraveghere video

Sistemele de supraveghere video sunt utilizate la urmarirea si intregistrarea imaginilor dintr-un spatiu ce trebuie supravegheat si se adreseaza,in principal,acelor spatii in care se desfasoara diferite activitati.
Un mare avantaj al sistemelor de supraveghere video ca spre deosebire de alte sisteme,ofera identificarea persoanelor si actiunilor suspecte si dovada inregistrarii producerii evenimentului.

Elaborarea de metode şi proceduri de securitate

Logic Prorom Security elaboreaza cate un plan de securitate pentru fiecare client.Suntem diferiti si avem nevoi diferite.De aceea Logic Prorom Security va elabora in functie de nevoile si necesitatile dumneavoastra un plan care va imbina procedurile de securitate de care aveti nevoie.
De exemplu daca doriti un sistem de alarma impotriva efractiei,puteti opta si pentru un sistem antiincendiu.Nu numai ca poate preveni un posibil incendiu care poate avea consecinte deosebit de grava,dar poate fi foarte simplu conectat la centrala de alarma folosita in mod special impotriva efractiei .

Gardă de corp

SERVICIUL DE GARDA DE CORP

Dreptul la viata si la integritatea fizica si psihica, libertatea individuala, viata intima, familiala si privata, precum si inviolabilitatea domiciliului sunt drepturi si libertati fundamentale consfintite în Constitutia României si în Carta drepturilor omului. Aceste drepturi si libertati sunt garantate de stat prin organele si institutiile sale, iar în segmentul pentru persoane fizice si de societatile specializate de paza, ca structuri complementare celor statale. Logic Prorom Guard Security este una dintre cele mai bune societati in acest domeniu, cu o experienta de aproape zece ani, fiind în masura sa asigure servicii de garda de corp pentru toate categoriile de persoane fizice, cu exceptia celor care beneficiaza de astfel de servicii din partea organelor abilitate ale Statului. Acest tip de servicii îl asiguram pentru apararea persoanelor protejate împotriva unor atacuri sau actiuni care le pun în pericol viata, integritatea corporala si/sau sanatatea, prin agenti individuali, echipe sau grupuri cu o înalta calificare profesionala, stapâni pe procedeele de autoaparare, cu deprinderi si cunostinte temeinice privind utilizarea armamentului si altor mijloace tehnice, cu spirit de sacrificiu, cunostinte privind comportarea în societate si în diferite actiuni de protocol.

Personalul nostru care executa servicii de garda de corp este, de asemenea, autorizat si dotat cu arma, inclusiv cu cea militara cu glont, deoarece Societatea noastra a fost autorizata de organele de politie competente sa detina arme de foc si, are ca sprijin în actiune, un întreg sistem format din personal de conducere a actiunilor, de interventie, de legatura si de logistica.
Societatea noastra pune primul plan profesionalismul, seriozitatea, eficienta, discretia, confidentialitatea si asumarea raspunderii pentru obligatiile luate fata de partenerii nostrii de afaceri, prin contractele încheiate.
Acest lucru este dovedit de numarul mare de persoane care au beneficiat de serviciile noastre si care au fost foarte multumite deoarece au desfasurat activitatile în deplina siguranta. Un numar important de oameni de afaceri, membrii ai familiilor lor si persoane fizice.
Daca doriti cu adevarat sa va asigurati un grad ridicat de securitate pentru dumneavoastra si cei apropiati, în toate situatiile, în mod permanent sau ocazional, noi reprezentam o solutie realista, viabila si pe care puteti conta deoarece ne asumam întreaga raspundere pentru siguranta si linistea dumneavoastra, la un cost convenabil noi suntem solutia.
Preturile percepute de noi sunt conditionate de exigentele dumneavoastra, de conditiile în care se executa gardarea, gradul de risc, mijloacele angajate, durata actiunii, ele sunt negociabile pentru fiecare situatie în parte:
Pentru asigurarea gardarii permanente cu agenti : – cu 1 agent – cu 2 agenti – cu mai multi agenti
Pentru asigurarea mijloacelor auto necesare, în regim permanent (autoturisme CIELO, FORD, ISUZU, JEEP CHEROKEE) : – lunar
Pentru asigurarea autovehiculelor în regim limitat sau pentru escorta: – pentru un autoturism – in functie de tipul acestuia, gradul de confort, zona de folosire.
Daca oferta noastra va satisface exigentele, asteptam sa ne contactati pentru a stabili toate detaliile unei colaborari fructuoase, benefice si de lunga durata în viitor.

Pază umană

Serviciul de pază umană, pentru protecţia persoanelor, obiectivelor, bunurilor şi valorilor, presupune:

Prevenirea intrărilor prin efracţie, a abuzurilor, vandalismului, incendiilor sau pătrunderea  nepermisă pe o proprietate privata
Asigurarea unui personal calificat şi specializat în pază şi protecţia umană
Asigurarea echipamentului necesar pazei şi protecţiei fiecărui obiectiv
Serviciul de AMBULANTA permanent GRATIS,in limita a 7 agenti paza / eveniment si a 3 evenimente pe luna GRATIS
Intervenţie rapidă cu echipaje specializate, dotate cu staţii de emisie-recepţie, GPS,telefoane mobile, tomfe, spray-uri lacrimogene şi arme de foc (dacă este cazul) care pot interveni, gradual, în cazuri speciale în ajutorul agenţilor de pază, cu timp de reacţie 2-7 minute.

Servicii tehnice

Logic Prorom Security ofera o gama completa de servicii de securitate :

Sisteme antiefractie

Instalarea unui sitem de alarma este cea mai buna alegere in cazul in care se doreste protectia si siguranta anumitor bunuri,a locuintei si familie sau,de ce nu ,a unei intregi companii.Tinand cont de nivelul de risc la efractie ,sistemele de alarma pot fi clasificate prin grade de securitate.Prin urmare configuratia optima a sistemului de alarma contra efractiilor este data de acest grad de securitate si de clasa de mediu .

Sisteme antiincendiu

Orice incendiu poate avea consecinte deosebit de grave.O modalitate la indemana pentru limitarea pagubelor materiale si umane este instalarea unui sistem de detectie si avertizare a inceputului de incendiu.
Coroborat cu un sistem de prevenire conform reglementarilor in vigoare si un sistem de stingere adecvat,riscul producerii unui incendiu poate fi minimizat suficient astfel incat sa va confere un sentiment de liniste si siguranta.
Pentru locuinte particulare este suficienta conectarea detectorilor de fum la centrala de alarma folosita in mod special impotriva efractiei.Pentru cladiri de birouri,spatii comerciale mari ,depozite,banci,cladiri aglomerate etc. este utila folosirea de sisteme dedicate pentru detectia si semnalizarea inceputului de incendiu .

Sisteme control de acces

Filtrarea persoanelor cu drept de acces intr-un obiectiv sau institutie este absolut obligatorie pentru buna desfasurare a activitatii acestora.
Solutia “cu paznic” este una la indemana dar eroarea umana si subiectivismul sunt argumente impotriva.Un sistem de control acces electronic elimina suspiciunea din activitate paznicului daca este sustint de mijloace mecanice de blocare a accesului (yale electromagnetice,electromagneti,turnicheti,bariere etc) bine adaptate.
Sistemul poate fi extins in institutie macar pentru zone cu potential ridicat de risc.Intr-o banca,zone de tezaur,casierie,server sunt zone cu acces restrictionat .
Mai mult decat atat,informatiile de intrare/iesire ale angajatilor in/din zonele restrictionate pot fi folosite in managementul resurselor umane.Solutia de pontaj si chiar aplicatii automate de salarizare sunt grefate pe datele preliminare furnizate de sistemul de control acces.

Sisteme interfonie si videointerfonie

Este un prim pas in securizarea spatiilor.Accesul persoanelor este permis numai dupa identificarea acestora dupa voce (interfon) sau dupa voce si imagine ( videointerfon) .
In principal ( video) interfonul joaca trei roluri : securitate,comunicatie si home confort.
Poate fi integrat cu sistemul de alarma,sistemul de control acces,sistemul de comunicatii telefonice sau apartinand conceptul de automatizari de casa

Supraveghere video

Sistemele de supraveghere video sunt utilizate la urmarirea si intregistrarea imaginilor dintr-un spatiu ce trebuie supravegheat si se adreseaza,in principal,acelor spatii in care se desfasoara diferite activitati.
Un mare avantaj al sistemelor de supraveghere video ca spre deosebire de alte sisteme,ofera identificarea persoanelor si actiunilor suspecte si dovada inregistrarii producerii evenimentului.

Sisteme de acces control si pontaj

Un sistem de control acces si pontaj va ajuta sa controlati si sa dirijati miscarile persoanelor si vehiculelor in cadrul unor zone predefinite. Securizarea cailor de acces se face prin incuietori electromagnetice, bariere si porti. Identificarea accesului in zonele securizate se face cu ajutorul cartelelor de proximitate, telecomenzilor, tastaturilor pentru coduri si cititoarelor de amprente. Persoanelor care utilizeaza sistemul de control acces si pontaj, li se vor acorda drepturi individuale de acces care sa le permita miscarea in toata cladirea sau doar in anumite sectiuni, in functie de pozitia detinuta in cadrul firmei.
Pontajul va ajuta sa impuneti o disciplina a muncii in randul angajatilor dumneavoastra. Sistemul genereaza statistici si rapoarte cu privire la intarzierile sau absentele de la lucru ale fiecarui angajat sau a timpului petrecut in alte zone ale cladirii decat acolo unde acesta isi desfasoara activitatea.

Bariere si automatizari porti

Pentru accesul in parcari rezidentiale si industriale va oferim bariere automatizate precum si toate accesoriile necesare. Astfel va punem la dispozitie: bariere acces parcare, brat bariere, cilindru imbinare bariere, cauciuc rosu de protectie bariere

Sisteme de protectie perimetrala

Detectia de exterior previne patrunderea infractorilor, in timp ce sistemele clasice de alarma avertizeaza doar dupa producerea evenimentului. Exista mai multe tipuri de protectie perimetrala in functie de geografia perimetrului.
Dintre acestea amintim de:

bariere cu infrarosu
detectori de exterior cu infrarosu
bariere cu microunde
bariere, detectori cu dubla tehnologie IR+MW

Pentru realizarea unei protectii eficiente, recomandam ca ca aceste sisteme sa fie dublate de un sistem perimetral de supraveghere video.

Alarme auto

Orice sofer isi ia masuri de protectie atunci cand vine vorba de masina personala
Alarmele auto sunt compuse din cateva elemente electronice: centrala auto sau “creierul” acestui sistem, telecomenzile pentru armarea si dezarmarea sistemelor de alarma auto, o sirena si contacte dispuse in diferite parti ale masinii (capota, portbagaj, portiera). Contactele au rolul de a semnaliza orice apropiere sau incercare de fortare a deschiderii.
Alarmele auto sunt dotate si cu functii optionale cum ar fi senzor soc (sesizeaza loviturile in caroserie si cauciucuri) si senzor perimetru (percepe miscarea oricarui corp intr-o raza de actiune de pana la 1,5 m). De asemenea, alte functii sunt modul de ridicare a geamurilor, inchiderea centralizata (sistem de inchidere-deschidere fara cheie), modul de pornire a motorului (din exterior).

Cablare structurata

Cablarea structurata reprezinta baza pe care este construita intreaga retea de calculatoare si telefonie a unei companii. O retea bine construita determina un grad scazut de probleme in cadrul retelei. Exista in momentul de fata solutii de retele fara fir (wireless) dar acestea nu ofera fiabilitatea, calitatea si viteza unei retele la standardele CAT5e sau CAT6. Daca v-ati mutat intr-o cladire noua si nu stiti ce anume trebuie facut mai departe puteti apela la unul dintre tehnicienii nostri care va pot explica si indruma spre o proiectare cat mai eficienta a retelei in functie de necesarul viitor de calculatoare si telefoane al companiei. Brand-uri folosite: AMP, Brand Rex, ETK etc.

Prevenirea intrărilor prin efracţie

Logic Prorom Security va ajuta sa preveniti intrarile prin efractie,abuzurile,vandalismul,incendiile sau patrunderea nepermisa pe o proprietate privata prin montare sistemelor de securitate in interiorul sau exteriorul locuintei dumneavoastra,companiei dumneavoastra sau proprietatii dumneavoastra.Pentru a preveni orice tip de problema de securitate care s-ar putea ivi Logic Prorom Security foloseste tehnologie de ultima ora,conform standardelor UE si asistenta tehnica 24h din 24h .

Sistemele de securitate oferite de Logic Prorom Security care va ajuta sa preveniti orice tip de abuz sau intamplare nefericita sunt:

Sisteme antiefractie
Sisteme antiincendiu
Sisteme control acces
Sisteme interfonie si videointerfonie
Supraveghere video
Sisteme de acces control si pontaj
Barier si automatizati porti
Alarme auto

Menu